Quote:
A tvoja prica meni generalno ne pije vodu - Nebojsa i ja se zezali, pa isterivali hirove na narodnjacima inace ne bi to radili, ali smo uzeli i dobre pare....... Mislim da ti vasi klijenti nisu bas lako dozvoljavali shishanje i isterivanje vashih (predpostavljam) muzickih hirova. Ipak su oni 'zvezde' , pre svega u svojim ocima, i jaakooo vole svoj novac da bi ga nekome tek tako, eto.....
|
E pa vidis, pila ili ne (vodu), prica je zaista takva, a poznajem previse ljudi, i oni mene da bih mogao da menjam "verodostojnost" nasih pocetaka, pre, evo, skoro 10 godina! Zaista je sve bila zajebancija, docekivanje tih, kako sam kazes "ZVEZDA" u bademantilu, peskirima oko struka u jednoj prostoriji u mom stanu... Gde je bio "studio". Hahaha. Cista sprdnja, zaista, uz tone kafe, 10 gostiju dnevno kod mene, druzenje i naravno RAD!!! I to je trajalo 4 godine, dok se nismo preselili na Zvezdaru, u nas prostor, gde je i dan danas nas STUDIO, a bio je ATELJE do pre manje od godinu dana.
Vidis, mnogima je tesko da poveruju da neko moze da radi posao OZBILJNO, pritom se sprdajuci, praveci bukvalno zurke ponekad u stanu i bezbroj puta stvarajuci konfliktne situacije, koje danas i klijenti i mi pamtimo iskljucivo kao DOBRO ZEZANJE! Tebi je to nepojmljivo??? Naravno, jer bi pozeleneo od treme kad bi seo sa da pregovaras sa mnogima. Jer si stvorio predrasudu... Zato bi tako i bilo! E vidis, mi nismo imali problem sa tim, nikada, a bili smo kinci kad smo zvanicno poceli sa poslom! Ja sam imao nepunih 19 godina!
Nema veze... Sad ti je kasno da se menjas... Meni takodje, ali ne osecam ni potrebu za tim!
Quote:
A sad, ako te je sramota toga sto si radio (mislim na imena koje si snimao), pa tako pricas, to je druga stvar. A to opet potvrdjuje moju pricu, da postoji posao i postoji zadovoljstvo.
|
Nikada se nisam stideo nikoga i nicega sto sam radio. Tako sam vaspitan i uvek sam se trudio da dam svoj maximum, kao i Nebojsa, ko god i sta god da je u pitanju! Ukucaj Atelje Trag u Google-u, sajt nikako da uradimo i sve ce ti biti jasno... Ja sam ovde mnoge stvari "argumentovao" upravo MILETOM KITICEM, naprimer... Karleusama, Kebama, Lunama, Djoganijima i ostalima kojih bi se ti verovatno stideo. Ja ih se ne stidim, naprotiv, jako sam srecan sto smo u karijeri mogli da radimo i BIBER i KERBER i ZANU i MILETA KITICA i KEBU i sve ostale! Kao aranzeri i producenti ili kao kompletni autori...
Izvrces teze jer se bavis decjim festivalima, sto je lepo. Svaka cast. Ja ne volim festivale kao festivale, pa samim tim ni decije, ali OK. To je tvoj posao... Moj je nesto drugo! Eto, upravo to cega se "stidim"!
Quote:
A taj POSAO koji mi radimo je veoma posten, tako da ne vidim cega bi se stideli u svemu
|
Vec rekoh, lupetas gluposti, tek da bi nesto napisao! Ok, nema ljutnje...
Quote:
BTW. od cega si (kojih projekata) kupio SSL, iskreno?
|
Evo nase client liste iz CV-a koji je bas juce prilozen uz aplciciranje za jedan "marketinski" posao... Pa citaj. Od njih smo kupili studio, sprave i sve sto imamo!!! Ima mnogo stvari pored tog "famoznog" SSL-a!!!
Atelje Trag Client List
Artists List:
Jelena Karleusa
187
Zdravko Colic
Djogani
DnD
Luna
Keba
Funky G
Kerber
Biber