Quote:
Originally Posted by perun
Ovo je sustina moje price, OFF- bez ikakvog pokusaja da te omalovazim ili slicno, smatram da je sve to nedovoljno za "soljenje pameti" bilo kome, a stekao sam utisak da si to i radio... I ti i Vrach, a i mnogi drugi pre vas! Tu cak nije vazno ni ko je ko i sta je "uradio"...
Pozdrav! 
|
Ne znam da li je zvucalo kao da solim pamet, samo sam izneo neke svoje stavove iz najbolje namere i vidim da smo se Nesbo i ja skapirali.
A tvoja prica meni generalno ne pije vodu - Nebojsa i ja se zezali, pa isterivali hirove na narodnjacima inace ne bi to radili, ali smo uzeli i dobre pare....... Mislim da ti vasi klijenti nisu bas lako dozvoljavali shishanje i isterivanje vashih (predpostavljam) muzickih hirova. Ipak su oni 'zvezde' , pre svega u svojim ocima, i jaakooo vole svoj novac da bi ga nekome tek tako, eto..... A sad, ako te je sramota toga sto si radio (mislim na imena koje si snimao), pa tako pricas, to je druga stvar. A to opet potvrdjuje moju pricu, da postoji posao i postoji zadovoljstvo. A taj POSAO koji mi radimo je veoma posten, tako da ne vidim cega bi se stideli u svemu
BTW. od cega si (kojih projekata) kupio SSL, iskreno?