@ Vrach
Svaka cast za iskrenost, ne samo u ovom postu!!!!
@Nesbo i Perun
Ja kad prestanem da uzivam u barem 30% stvari koje radim sa muzikom, prestacu da se bavim istom. Imam 28 godina, a profesionalno (za lovu

) radim vec 14 godina, a u studiju nekih 8 godina. I da nisam radio i stvari koje ne volim (a vezane su za muziku) - rad u velikoj muzickoj kuci, drzanje kursa, tezgarenje, razno-razno, ne bih imao ni ovo malo skromne opreme koju imam. Perune, ne znam odakle ti protumaci moj ego, i bilo sta vezano za mene, ja samo pokusavam da kazem sledece - ako npr Nesbo, radi taj psytrance -. Ja verujem da je momak jaako talentovan, da radi super stvari..... ALI!! Da bi uspeo u tome ( kao i sve drugo) , mora da odelje dupe za kompom nekoliko godina po 10tak sati dnevno. Ako za tih par godina ima od cega ili koga da zivi, a uspe nakon toga - super. Ako ne, imace 30 godina, bice urbana legenda poznata uskom krugu prijatelja, i niz frustracija od propustenih sansi u zivotu i kompleksa od svoje generacije koja je 'uspela' u necemu. Ovde jednostavno ne postoji sistem koji talentovane ljude, koji se pri tom bave ne-opsteprihvacenim-turbo-komercijalama, gura, afirmise, pomaze........
Nesbo, poenta moje price - radi to sto volis, guraj, znoji se, ali razmisljaj par godina unapred....... Uostalom, imate negde na promociji radova moju pesmicu od pre 4-5 godina 'Tragovi'. Nebitan je kvlitet i sva slabost aranzmana i produkcije, ja sam to uradio zato sto hocu i volim to. Ali zato, na jednu takvu pesmu, snimim 10 sranja i polusranja