Re: Novi SSL mixer
Bas to (po drugi put!)
Vec sam nekoliko puta potencirao, de se ljudi sa foruma ne zavaravaju cinjenicama da sam uradio toliko i toliko mikseva / produkcija i da zivim od toga u Londonu...Sve to kad se sabere i podeli sa brojem godina ulozenih u to i provedenih ovde nije bog zna sta!!
Da sam se oslonio 100% na to, dosad bi umro od gladi, ali muzika uspeva da pokrije svoje (velike) troskove, obezbedi nesto za tehniku itd...druge stvari prave pare za zivot.
Niko nije spominjao ajkule nigde?! I pored svega ovoga, ja sam jos uvek mala maca ovde...
A ni ja nisam krenuo u to da zardim pare..zezali smo se kuci, uvrtali dugmice, ljudima se svidelo, zvali, rekli Peri, pera reko Lazi, Laza zvao Djoku i tako se to sve desi..
I ovde isto, kad pocnu da zovu puno, onda znas da je nesto dobro pa dignes cenu, jer ce vce za 6 meseci da se pojavi neko bolji pa da bar uzmes nesto u medjuvremenu...
I pored svega, ne mogu da prezalim prvih 8 godina, kad sam dosao ovde koje sam izgubio radeci glupe poslove - nije bilo ni govora o muzici!!
|