Thread: Novi SSL mixer
View Single Post
Old 11-10-2006, 10:49 AM   #10
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

Quote:
Originally Posted by nESbo
Ja se izvinjavam ali meni i dalje ovo nije jasno! Ja imam 21 god i imam u sobi opremu koja ukupno vredi 2000 evra (ako vredi i toliko) i VOLIM da produciram uvrnutu muziku, hocu to da studiram, imam devojku koja obozava to sto radim i podrzava me... Jel ovo bio cist pokusaj da se demoralisu mladi ljudi, jesam je nesto pogresno razumeo ili sta ??

Da! Bas to! nemam nista protiv da se bavis muzikom kod kuce (a i napolju), samo nemoj da se posvetis tome 100% u mladim godinama, jer ces se posle kajati za izgubljenim vremenom!
Znam da zvucim kao neki deda ili tata, ali to je istina! Radi muziku paralelno sa nekom skolom (samo nemoj da studiras to - ako si mislio na uvrnutu muziku!) , cekaj da se stvarno desi nesto veliko vezano sa muzikom, pa tek onda razmisli sta dalje..
Dobar savet je dobar savet! Sad sto se nekome takav savet ne svidja ili ga smatra pogresnim, to je druga stvar...

Ovde klinci sa 21-22 godine vec rade, imaju svoje kompanije, ili ako su u muzici vec su poznati inzinjeri ili sviraju u nekom poznatom bendu!
Oni svi u poredjenju sa nama krenu mnogo ranije (sa 16 godina) i dok se mi budalimo, oni vec cepaju...dok mi provalimo kako se radi house ili trance, oni vec postali svetska imena...itd..

Problem je (kao i uvek) sto mladjarija nece da slusa...pa bar da poslusa nekoga iz iste struke, ali ni to nece!!
DaBear is offline   Reply With Quote