Thread: Novi SSL mixer
View Single Post
Old 10-10-2006, 05:21 PM   #43
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

@da bear

naravno , ne 3pujem ja sad da ne treba ssl u smislu koji ce mi to k**ac , znam zasto on sluzi i koja mu je "svrha" al' trenutno nemam takav apetit tj finansija pa se (samo)zadovoljavam cime se (samo)zadovoljavam , ako sve krene kako sam zamislio , eto mi neki ssl astal za 5 godina ... mislis da vecina "muzicara" , "producenata" hoce da se bavi ovim "zanatom" (pre bih rekao umetnost) ? 98% je to hobi mozda neki 3p da zarade lovu na brzaka ,naravno ne razmisljajuci o posledicama, ja jesam jos mali u odnosu na vas i naucim nesto od vas ovako citajuci , znam kako je svirati neki instrument i muziku koja trenutno nije komercijalna koja zahteva vise od 4 note i ritmicke i melodijske promene , ja za sebe mogu da tvrdim da sam muzicki svestan svojih mana i nedostataka sto za neke "elektronicare" ovde i preko ne mogu da tvrdim... elem da se vratimo na temu ... :] perune daj sliku tvoj tinejdzera :P elem poceo sam da citam karatkeristike ovog novog ssl-a mislim da je konacno resen jaz izmedju digitalnog i analognog mixera ... verujem da ce to tek biti hit za par godina

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 10-10-2006 at 05:24 PM.
alavuk is offline   Reply With Quote