Thread: Novi SSL mixer
View Single Post
Old 10-10-2006, 04:52 PM   #39
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

al se raspisa covek ? !! ?
dok sam procitao.....?
Pa ima i ovde sranja od muzike..da vidis o cemu repuju crnci koji stanuju u siromasnim delovima grada..to nikad ne izadje na plocama, samo na nekim CDRs koji se vrte na piratskim stanicama...ubijanje, kurve, droga, gangsteri..nije samo to u Americi...i kod nas!
A kad cujes neke bendove koji krecu....da umres od smeha..ima i ovde majmuna i te kakvih. Dobro tekstovi ne mogu da se mere sa nashim "biserima" ali da ima budala ima...

A sto rece kolega gitarista, ja mislim da je onih sto se bave muzikom iz hobija uvek bilo i u 80' i 90' i bice ih...ovde to bukvalno tretiraju ko hobi. !! nikad plocu izdali (i nece)ali ima studio, uci kako se snima itd ??!? preko dana radi u banci ili sta vec...

Problem je sto je hiper produkcija ubila cenu muzike i kao varijanta za ziveti od toga, vise nije dobra ni za koga...ne kazem da ih nema koji zaradjuju lepo, ali taj broj je jednak broji ljudi koji dobiju na Lotto-u svake godine. tako da su sanse iste...

A da smo OTISLI OFF TOPIC - NEGO STA!!!!

PS ..pitanje odozgo - odgovor. Da! njima je namenjeno...jer ne moze "sve to da se uradi na PC-ju"...pogotovo na PC-ijima koih ima kod nas...E zato treba!
DaBear is offline   Reply With Quote