Quote:
Originally Posted by slowstar
kakav je sada na snazi, ne samo kod "nas" vec manje vise u celom svetu, sa malobrojnim casnim izuzecima...
|
Potpuno razumem i podrzavam taj komentar, ali mislim da si ipak optimista

Jeste i te kako prisutna degradacija kvaliteta i u svetu, ali ne tako kao na ovim prostorima. Oni i imaju po nesto sto valja, ovde...
Ali... sami smo krivi... ko sta trazi, na kraju to i nadje, pa tako i u muzici.
Na ovom forumu, koji se bavi muzikom i muzickom produkcijom nikada nije prosao bez komentara neki domaci pop festivalchic... Pricalo se o raznim Budvama, Zrenjaninima, Skalama, Vrnjackim Banjama, Novim Pazarima... itd...
Redovno se pise po X strana o ultra-mega-perfektnim produkcijama raznih urbo-turbo i kakvih vec sve ne albuma...
Neki ce reci -Daaaaa.... ali, produkcija i kako je to odradjeno... i na chemu je odradjeno... , a ja mislim da i kada bi izvesni nusprodukt ljudskog organizma (da se ne izrazavam) zavio u svilu (najfiniju mogucu) ipak bi ostao to sto jeste i strashno bi zaudarao...
Zato se niko nije setio da prokomentarise ovog leta jazz festival Nisvil... prvenstveno moji sugradjani... Nisam ni ja, posto me zanimalo da li ce to neko da uradi... naravno, niko se nije setio...
Mozda nije ni imalo sta da se komentarise... kakav Billy Cobam, Incognito (koji su svirali tamo)... veze ti nemaju i ko ce da gubi vreme na to... bolje je da se odusevljavamo sjajnim prostorima na vocalima nasih pop i folk "pevachica" i od srca im posvetimo 75% foruma...