Quote:
Originally Posted by alavukonja
sunovrat muzicke produkcije i same muzike a zna se koje "kriv" za to ... .
|
Ni sam nisi svestan koliko si u pravu...MASOVNOST, PLITKOST, NEZNANJE i NEPOSVECENOST su bili faktori koji su pocinili GENOCID nad muzikom...
Mozda zazvucim pomalo fasisticki, sto sigurno nisam, ali ako svako razmisli duboko i objektivno, naci ce zajednicki imenitelj propadanja PRAVE, DUBOKE, ISKRENE, POSVECENE MUZIKE i propadanje velikih pro-audio firmi...
Muzikom treba da se bavi MALA, MALA, MALA elita, pre svega veoma talentovanih, i iskreno i duboko posvecenih OBRAZOVANIH ljudi, mislim u muzickom, a i u svakom drugom smislu, a ne da "muzika" bude odraz najodurnijeg, najjeftinijeg, i najprostackijeg populizma, kakav je sada na snazi, ne samo kod "nas" vec manje vise u celom svetu, sa malobrojnim casnim izuzecima...
Izvinjavam se svima zbog ove gorcine, i ona je post apokalipticna, za mene je kasno, moja "karijera" je na samom kraju, ali za one mladje mozda jos i ima nade...poruka za one kojih nazalost ima suvise: budite makar malo plemeniti, okanite se bavljenja muzikom, to odavno nije nikakav biznis, pogotovo ne lak, i prepustite muziku usamljenim, talentovanim i posvecenim...mozda sada nema osnova da mi poverujete, ali Muzika je nekada bila zaista umetnost, i to velika...