View Single Post
Old 08-10-2006, 09:13 PM   #30
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Reverb preporuka?

Lexicon, VST, Alesis...sta vec....NIKOGA VISE NE ZANIMA KOJI SE REVERB KORISTI.
Spike Stent koristi vise delays nego reverbe!

A vec sam sto puta rekao da sam uradio TONU mikseva sa Yamahom REV500 i niko nije nista rekao...IAKO IMAM LEXICON 960...nekada me mrzi (nemam vremena) da radim set-up - jer je digital only-pa mi oduzima 8 izlaza na Pro Toolsu (koje cu radije da bacim na desk sa nekim instrumentima).
Veliki broj mega producenata koristi plug ins, pa cak i jeftinije...isto tako, masa njih koristi i Zoom reverb, jer uvek treba da imas kontrast! ako je sve debelo, bogato i masno (i stereo!) onda nece da zvuci sve dobro..nekada ce jeftini reverb da radi na necemu 100 puta bolje..

Ali generalno se zapanjujem (posle nekih 5-6 meseci na Rumskom) da ljudi mlate toliko prazne slame za nista!

A jesmo zajeban narod - volimo da se prepucavamo i pametujemo i solimo pamet jedno drugom...vise nego sto volimo leba da jedemo!!

JA u principu ne obracam paznju na kritike i misljenja sem ako ne dolaze od nekoga je totalno u poslu , nekoga ko ima iskustvo i tiraze iza sebe...pa cak i tu nekad, ne poslusam savet.

DA li je nesto bolje od ovoga ili onoga, sta da kupim, ili sta da uradim....probacu sam - jer ja znam sta meni valja! Ali kad neko ko nikad nije bio u situacijama u kojima sam ja bio, ko nije imao pod prstima tehniku koja mi je na raspolaganju i koju mogu da pozajmim, itd...pocen da pametuje...onda je to totalno izdr*****e.

Mlacenje prazne slame...

LJUDI ....BATALITE PRAZNE PRICE, I RADITE MUZIKU!
DaBear is offline   Reply With Quote