View Single Post
Old 08-10-2006, 07:33 PM   #27
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Reverb preporuka?

Ako vech tako pozorno pratish moe postove onda si valda i primjetio da ja rijeto zapochinjem teme i josh rjedje iznosim chvrste zakljuchke i kategorichke tvrdnje. Naprotiv, obichno se ukljuchim kad to netko drugi uchini. Dakle odgovori i argumenti se ochekuju od onoga tko iznosi tvrdnju a ne od onih koi su tu tvrdnju prochitali. Ne vidim veche budalashtine od uzimanja bilo chijih izjava zdravo za gotovo. Ako nekome smeta postavljanje pitanja i diskusija neka umjesto foruma pokrene blog. Napishesh shto god te volja i obrishesh komentare koi ti se ne svidjaju. Smisao foruma jest upravo diskusija i razmjena mishljenja.

Quote:
I tamo si sebi dao slobodu da umobolises sireci sranja o kategorijama koje niti postoje, niti su za diskusiju, praveci se sve vreme prepametan.
Da ti nisi prespavao koje stoljeche? Ovo su prilichno slobodna vremena. Doba kada je religija odredjivala shto je za diskusiju a shto nie i ujedno tko je umobolan a tko zdrave pameti je davno proshlo.

Obzirom na ton tvog posta za pretpostaviti je da sam nepotrebno pisao gornji odlomak i da ova diskusija nema perspektivu. Hvala ti na ovoj demonstraciji kulture ophodjenja i lijepim rijechima. Nemam namjeru preseliti diskusiju na nivo umobolnika, trovanja budalashtinama i bljuvotinama.