View Single Post
Old 04-10-2006, 01:54 PM   #9
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Oglasi.........hm

Quote:
Originally Posted by OFF
..........Imamo pravilnik, jasan, glasan, zna se sta je mali oglas, sta ne, i to je dovoljno
Mislim da nije dovoljno... po tome kako diskusija o ovom pitanju tece, dolazimo jako blizu potrebi da se definise i sta sme da postuje druga strana, odnosno potencijalni kupci... ili zainteresovani... (a ne samo oglasivaci)
Odnosno da se moderatorima daju odresene ruke sta mogu da brisu ako se pojavi... trenutno nema sasvim jasnih pravila kako odrzavati rubriku "Mali oglasi" .... po pitanju "nezeljenih" komentara...

Ono cega se secam da mi je smetalo su navodi cena sa svetskih internet prodavnica (Sweetwater i slicno) bez cena transporta, bez carine i PDV. Recimo takvi navodi nisu regularni po mom misljenju i predstavljaju potencijalne dezinformacije... i stvaraju zabunu kod realno zainteresovanih... ne treba zaboraviti da SVI imaju internet koji pristupaju Rumskom, tako da stu te "informacije" suvisne.
ALI ako, recimo, Tiki navede cenu u Artistu u BGD, na primer, to je sasvim regularno.

Znaci mislim da treba definisati precizno STA je dozvoljeno da se pise ispod oglasa... i time omoguciti da se "ruglo" ocisti...

Quote:
Originally Posted by OFF
aj' pa tako
Aj' u zdravlje!

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote