View Single Post
Old 04-10-2006, 01:19 PM   #9
Max
Pro Member

Default Re: Oglasi.........hm

Quote:
Originally Posted by idekius
Hmmmm.... ja mislim da su oglasi oglasi, a pijaca pijaca... cenkanje u oglasima je ,u najmanju ruku, nekulturno... Svako ima prava da trazi koliko god hoce... A odgovaranje na ogase tip "mnooooogggooooo..." mi lichi na pijacharenje i zaista nije lep prizor...

Ako covek postavi oglas i cena je visoka, niko nije u obavezi da to i kupi, a ni prodavac nije duzan da se sa bilo kime prepire i objasnjava zasto toliko trazi...

U koliko bi oglasi bili otkljucani i ukoliko bi bili "diskusija o cenama", a ne "oglasi", Rumski je zadnje mesto na svetu gde bih postavio oglas... jer, oglas je oglas...
Ne slazem se sa tobom ... Mislim da je ovo zajednica gde se pomazemo i sirimo informacije i stitimo jedni druge da ne ispadnemo budale . Postoje ljudi kojima je prvi post oglas i koji idu po sistemu " ako se na'vata neki seljak .... super " i ne mislim da treba to dopustiti . Tiki je nekoliko puta ljudima govorio kako su im cene za polovne stvari skuplje od novih i mislim da je upravo to sprecilo i sprecava " pijacare " da se pojavljuju u vecem broju na malim oglasima .

S' druge strane , ja o nekim cenama znam , a o nekim ne znam i super mi je kad mi se nesto ucini povoljno da mi neko kaze da moze jeftinije ..... znam , imam internet , ali ovo je nekako iz prve ruke ......

Ne znam , kako hocete , ja mislim da nije pijacarenje , miuslim da su argumenti u 80 % situacija bili opravdani , tako da sam skroz za to ..... kako odlucite

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote