View Single Post
Old 02-10-2006, 01:42 PM   #1
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Preporuka za procesor

Quote:
Originally Posted by KIRK
Dzaba,chovek hoce samo digitaliju da bi mogao da programira kako reche,dakle nishta od pedala.
@makaay
E,ne spominji zooma molim te
Pa mo?e i to ali ne za tu cifru... Digitalna sprava sa ozbiljnim konvertorima koja donekle ostavlja ton netaknutim ko?ta. A i neki efekti kao wah ili kompresor su korisniji pre ulaska u distorziju a neke je nemoguće staviti posle distorzije kao reverb ili delay. Znači to je i tehnički problem kako srediti ceo lanac ako koristi? gain sa pojačala.

Quote:
Dushan_S je svojim odgovorom vrlo jasno obrazlo?io za?to pedale i ja to prihvaćam, te ću poku?ati frenda zainteresirati za taj način, a tada ću se ponovno javit za pomoć po?to mislim da on zna jako malo o tome.
Ako je od neke koristi tvom drugaru mo?e da pregleda bazu podataka na guitargeek.com tek da vidi koja je logika obično kad se povezuju sprave, naravno to su uglavnom malo skuplje varijante ali osnovni princip ostaje.

Quote:
Rekoh da ja nemam veze s gitarama (osim ?to sam malo prčkao po Digitech-u 2101 i 2112 - btw. vidim 2112 za 250? na eBay-u)
Ne verujem da će mu to ostati kao finalna cena, ali to je recimo dobra sprava ?to se tiče izrade sa sjajnom efekt sekcijom. za dana?nje pojmove distorzije nisu ne?to al dobro, ?ta sad.
Dushan_S is offline   Reply With Quote