View Single Post
Old 02-10-2006, 12:15 AM   #21
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: DIY Traktor MIDI kontroler

@Fibra

Je li moguce napraviti automatizovani mixer/kontroler za nuendo od 16 kanala...znaci 16 automatizovanih fadera i iznad svakog od njih npr. 3x freq. i gain potovi koji ce kontrolisati nuendov eq?I naravno master vol. i total recal... Idealno bi bilo i npr. po dva senda i solo/mute dugmici po kanalu i 2x send return fader + play/stop/pause/record dugmici i mogucnost prebacivanja na sledecih 16 kanala...

Nije lozana,ali stvarno mislim da bi s ovim cudom razvalio i to upravo ovde,kod nas...a lako je posle za preko...i znam da bi veoma mnogo ljudi zelelo ovo(na pvom mestu ja ) islo bi ko alva...tu si ti,boggy je tu,ti se vidim vec petljas s tim,boggy zna ponesto o tim "strujama" sve sto treba je razraditi sistem i napraviti da to bude stvarno pristupacno,a opet kulturno umotano i funkcionalno...koliko ja znam,a verovatno ne znam sama izrada ovoga ne bi trebala da bude nesto preterano skupa...faderi,potovi,dugmici,recimo alu tabla i npr. dve drvene dascice sa strane...pretpostavljam da su sami elektromotorcici za automatizaciju u stvari najskuplji od svega...
zmaj is offline   Reply With Quote