Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Alo Max, ?to insistira? da dodajem neki "negativan kontekst" tvom postu kog nema? Pitao si da li je on postao producent (a ?to jel znači da ne smatra? da ima veze sa produkcijom), a ja imam utisak da stvari koje je radio imaju debele veze sa produkcijom, pa da se ne bi zbunjivali oko semantike i toga kako ko ?ta shvata pitao sam te ?ta ti lično podrazumeva? pod producentom i objasnio kako ja to vidim. Da nisi malo preterano defanzivan bez potrebe? A tvoj post sam dobro pročitao, nego imam utisak da ti nisi moj jer sam te lepo pitao nakon ?to sam objasnio svoje viđenje. Nemam ja brate nikakav razlog ni motiv da se svađam sa tobom, pričamo.
Poz!
|
Alo Dusane ......
Dodajes negativan kontekst , zato sto sve vreme insistiras da ja tvrdim da covek nije producent !!!
Ja sam PITAO jer to NISAM ZNAO !!!
ali hajde ako moram kao detetu
1 Kad kazem ....slazem se .... to znaci da se slazem !!! Nista drugo !!!
Sve ostalo je tvoja projekcija ..... na zalost
Kad kazem da je muzicar , multiinstrumentalista aranzer i DJ ( procitaj ponovo , ako si propustio ) to je mnogo vise nego muzicar ... zar ne ????
ZNam da je sve to radio , ali zaista nisam znao da je nesto producirao . NISAM ZNAO , kapiras !?!?! Znaci NEMA negativne konotacije NIGDE .
Ako kazem da bi neko mogao da radi u muzici bilo sta jer mislim da je ultratalentovan ( procitaj i to ako si propustio ) jer na srpskom to znaci da si nekog uvredio ????
Uopste mi nisi jasan , Sve vreme si u fazonu kao " Znam ja da ti podjebavas , znas ti dobro Dragana " Znam ga ali STVARNO nisam cuo da je ikad radio tako nesto , a i ne moram ja sad sve da znam o njemu .I sta je onda pogresno da covek PITA !?!?!?!
Kako da postavim prostije pitanje od onog koje sam postavio ? Ne vidim nikakvo omalovazavanje tu .
Sa trece strane slozio sam se da i muzicari budu gosti . SLOZIO .... kapiras ??? Znaci nemam nista protiv ( i to mozes da procitas )
Kad kazem da sto se mene tice bilo ko moze biti gost ( i to pise ) ako se vi slozite .... to znaci samo TO .... i nista drugo !!!!
Znaci .... kad napisem nesto , to i mislim i nista preko toga . Ako ti ne pises ono sto mislis ili mislis vise nego sto pises onda je to tvoja stvar , ja to ne radim .
Ne znam kako prostije i jednostavnije da ti objasnim od ovoga . Ako budem morao opet da objasnjavam svoju poziciju stvarno cu se smoriti .
Pozdrav