View Single Post
Old 30-09-2006, 04:09 PM   #6
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Zvučna izolacija prostora - boggy HELP!

Quote:
Originally Posted by DEMONIO
Osnovni problem zbog kog nisamo oti?ao sa slu?anjem gore jeste ?to to podrazumeva da preselim svu opremu gore a jo? gore nemam ni sto, ni postolje za monitore niti bilo ?ta drugo, kad se svemu tome doda daljina od kojih 7-8 km od mene (?to i nije previ?e u odnosu na to da bi se i?lo kolima) i da bih onda istu trebao da vraćam kući... mislim da je očigledno zbog čega se to jo? nije desilo...
Hm... jeste
Quote:

Dakle nema mi druge, komp, monitore, kartu, kablove i sve pod mi?ku pa u novu re?iju?
Da, na svu srecu, to je LAKSE nego raditi/arciti novac NAPAMET, pogresno i/ili bez razloga.
Quote:
btw. jesi li mislio na slu?anje bilo kog materijala ili na onaj tvoj test koji postoji da se skine? (ili, kako predpostavljam, oba?)
Slusaj materijal koji jako dobro poznajes, ukljucujuci i vrhunsku produkciju a i tvoje radove.... takodje treba da pustis i taj nas test signal (obrati paznju na reverbe, odnosno krajeve reverba, koji ti prostorija "pravi" posto nas test signal NEMA nikakve reverbe u sebi)... ima tu posla za ceo jedan dan, ukljucujuci i "odmaranje usiju"...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote