View Single Post
Old 30-09-2006, 01:48 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: predlog za gost foruma

Pa ovde se kod nas često čudne stvari podrazumevaju pod "producent", ali ako recimo kažemo da je producent onaj koji tehnički radi na nekom materijalu da bi postigao da to "zvuči" na određen način onda je čovek bio umešan i u to, jednako kao što je bio umešan i kao svirač (muzičar prvenstveno, a ne samo kao čovek sa bas gitarom) i kao aranžer, i mislim da može nešto reći i o tome. Dragan je obično previše skroman u odnosu na to koliko zna generalno o muzici, (a i ovde na forumu nije nešto voleo pričati o tome ko je i šta je i šta radi, a realno je od svih ljudi ovde na forumu u vrhu po realnim rezultatima u muzičkom poslu ) pa eto, nadam se da mu ne smeta da ga ja sad hvalim...
On ako želi i naiđe na ovu temu nek sam prokomentariše, da ja ne bih dalje pričao. On nije striktno producent, ali znam da bi ljudi imali šta da čuju i nauče od njega, a to je kapiram najvažnije.
A uostalom iz kog razloga ti, kao neko ko (ak ose ne varam) znaš čime se on i kako bavio to pitaš? Ne odobravaš što ga predlažemo ili nešto drugo?
Dushan_S is offline   Reply With Quote