Re: omiljeni producenti elektronske muzike?
meni su ovi ljudi uvek aktuelni :
derick may,aux 88(zbog svega vokoder je tu ne bitan) ,jeff fuckin mills-a,the advent , laurent garnier,hardfloor,stari 303 josh wink, anthony rother,dave clarke,umek (spielzeugschallplaten 007,zeta reticule),model500,robert armani,miss djax,acid junkies,christpher lawrence(malo cudno al' dobro ima jednu doobru stvar :]),chris liberator,thomas p. heckmann,heiko laux,cristian vogel,dave the drummer,pounding grooves,chris liebing tacnije ander walter,KMS,ritchie hawtin,kenny larkin,machine funk,gomila drum produkcije iz perioda 2000-2001-e,jungle likovi (shy fx,uk apachi,...) od house-a bi izdvojio dj sneak-a,armando-a,laid back luke,green velvet,funk d'void stvarno vise ni sam ne znam koga "posebno" da izdvojim od novijih jaspera i brata njegovog ,tiefschwarch (valjda se tako pise :]),valentino kanzyanija (cudesna pesma na body refuely rec looops 003),mysteryman-a,german broadcaster,john tejada... i tako ... posle cu da dodam kad malo prokrstarim medju vinilima :] a da marzio cubanza :P ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|