View Single Post
Old 25-09-2006, 12:25 PM   #120
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

Samo jos jedna digresija sa moje strane - imao sam ceo vikend priliku da slusam mackie 824 u reziji Radio Beograd studio 6 i zaista sam frapiran uticajem prostorije.. u odnosu na slusanje istih kod Hollywooda, razlika je drasticna.. sada mi se cine veoma "poznatim", tojest, nemam nikakve potrebe da se privikavam na njih, sto se tice srednjeg i gornjeg spektra... jedino sto i dalje stoji kao moj utisak jeste da su predebeli za moj ukus, odmah sam morao da im uradim cut na prvom podeoku (mislim da je 47hz) i malo mi je vec bilo lakse.. takodje, mana je sto izuzetno mnogo svoje ukupne snage trose upravo na basseve, tako da kada sam zeleo da u istom odnosu cujem i gornji deo spektra samo glasnije, automatski bi kretao da radi ugradjeni limiter, sto pomalo frustrira.. u prevodu mnogo lako pune prostoiju basevima, i to za moj ukus sasvim finim i mekanim... E sad me zivo interesuje, verovatno bi SuperMee mnogo bolje lezao u takvoj postavci.. meni je jedino drago sto sam se lepo "sporazumeo" sa Mackijima, na kojima cu u narednom periodu dosta raditi..
Arthur is offline   Reply With Quote