Gledaj ovako... Otkako sam download-ao prvu verziju kalkulatora koristim ga SVAKI dan barem 3-4 sata, a ponekad se session-i protegnu i na cijelu noch. Bug-ova za sad nema na vidiku. Osim shto se sporo podizhe (iako je sporo relativan pojam) nisam uochio nikakvih nestabilnosti.
No ima jedna nejasnocha... jedno polje za ruchno upisivanje frekvencije tuninga pored polja sa standardnim 440 i josh jedno ispod njega. Nikako otkrit chemu sluzhi dolnje polje, osim shto nakon pokushaja da tamo neshto upishem kalkulator odbija daljnju suradnju!? Vjerojatno sam ja neshto previdio pamozhda da se jasnije oznachi funkcija tog polja.
btw: ovo za niz gospodina Fibenuchija ti i nie losha ideja. Za neku probnu verziju bi bilo dovoljno da kreira midi pattern u ovisnosti o taktu i tempu. Naime to bi zbilja bilo korisno
Evo i jedan prijedlog za verziju 3

Dodatna opcija nakon upisivanja "fundamental pitch-a" npr F = 432 Hz te odabira odredjenog tuning-a npr. "pythagorian fifth" otvara kompletan keybord layout u tablici sa vrijednostima u Hz za svaku notu.
Evo i apel potencijalnim developerima iz VST domene. OCHAJNO je potreban ozbiljan VST microtuner koi bi standardne midi note korigirao pitch-em prema vrijednostima dobivenim pomochu najboljeg, gore opisanog muzichkog kalkulatora na svijetu. Unaprijed hvala!
ps: prije mi je bilo glupo spominjat, ali kako se bavim dizajnom ako zhelish mogu ti napraviti nekakav logo, GUI ili neshto drugo.