Quote:
Originally Posted by liman021
i meni glupo zvuci kad se neko gadja procentima(ko moze da kaze koliko je blizu softver od hardvera u proc?to je smesno) i cinjenica je da je uad za ljude sa plitkim dzepom kao sto je predpostavljam veliki deo rumovaca(tu spadaju i native).do pre koju godinu sam imao mackie 1604 vlz, lexicon mpx100,midiverb 4 boss sx700 itd...mislim da je milion puta bolje imati jednog uada ili poco-a nego prosecan hardver kakav sam ja imao.nemam nista protiv struje i sitnih analognih nepravilnosti koje zivot znace,prirodnog suma sprava koje prijaju ljudskom uvetu  (to jeste zakon i tu nema price-nikad nisam u zivotu cuo te tate od sprava-ali sam cuo prosek i uad i pogotovo poco su tate za njih-meni bar).u prosecnom mixeru ne postoji ta magija(masivnost u zvuku eq-a npr.).da imam brutalan studio znas kad bih mislio na softver?-ali posto sam srbijancina u srbiju za mene je ovo nebo.
|
Naravno! Ja sam mislio na konkretne "primerke"- hardware verzije pomenutih plugova! I pricao sam o HIGH ENDU, jer sam imao srecu da mi to postane svakodnevica. Kolko tolko... Malo po malo...
Ali, tvoja poenta je OK! I sam sam miksao/miksam ITB 99% pesama. Bar dok se studio ne zavrsi! I da... Ni ja nikda ne bih dao prednost Midiverbu!!! Normalno... Ali moja prica je bila iskljucivo vezana za HIGH END sprave.
Pozdrav!