Hey Don!!
Ja se bavim elektronikom od 91 godine tako da sam sve te spravice skupljao duge godine. Mislim da sam tokom godina imao (imali) oko 60-70 synthesizera, ritam ma?ina i slichno. Obdr?ao sam samo najzanimljivije a sada ih sve polako servisiram i restavriram (znas za kojeg dobrog synth servisera u Hrvatskoj, u Sloveniji jih nema). Za vecino od njih platio sam sitne novce ako gledamo danasnje cene, ali tada kad sam ih kupovao nije ni bilo toliko jeftino, osim par stvari (jupiter 6 za 150 maraka, tb 303 za 80 etc...).
Poslednje stvari koje sam nabavio su Arp 2600 koji sam pukim slucajem pro?le godine prona?ao u mariboru za neverovatnih 170 evra (sad ide na kompletnu restavraciju u holandiju), waldorf XT koji mi je poklonio DJ Umek, MKS 30 sa PG 200 za 300?, Marion Systems MSR 2=300? i SH 2000 koji je bio u paketu kad je moj studijski partner nabavio Rhodesa MK1 cca 150?.
Najbolji buy poslednjih godina sigurno je Andromeda, jedan od najneverovatnijih synthova ever za mene, Musitronics Bi-Phase (400?), Mutronics Mutator (800?) i Space Echo ma?ine.(501+301/=600?).
Veoma zanimljiva igracka je i Future Retro Mobius (500?) ako trebas analogni sequencer i midi to sync to cv/gate converter.
Jo? uvijek mi svasta ide preko ruka ali nekih synthova se ne isplati kupovat jer bi sa njima imao prevelike troskove servisa i restavracije. (neko mi sad nudi Korg trident Mk1 za 200? ali mu ne rade tri oscilatora. Da bi imao dobrog servisera u LJ ili ZG odmah bi ga nabavio, a da ga saljem u njemacku ili holandiju se mi ne isplati).
Zelja mi je nabavit neki veci modular system (Club of the knobs, Cynthia, Synthesizers.com, Doepfer...) ili za pocetak Macbeth M5.
Next buy je Zeit sequencer, cekam samo da srede software do kraja.
Random logic jo? uvijek nemamo svoj site, stavit cemo ga online sa novim albumom druge godine, album na tehniki zove se Numrebs i mislim da bi ga morao naci na SoulSeeku ili slicno. Lista releasa mo?e se naci na :
http://www.discogs.com/artist/Random+Logic
Cekirat cu Harmony Central, ja sam najvi?e na gearslutz pod istim imenom.
moj basic homepage:
http://homepage.mac.com/gregorzemljic
Puno pozdrava,
Gregor Zemljic