Nema na cemu, uvek kada vidim entuzijazam pre licne (finansijske) dobiti zelim da pomognem koliko i ako mogu. Ako mislis da mogu jos nekako da pomognem...vrlo rado

.
Danas sam prvi put cuo Super MEE u akciji, mada sam dosta skeptican prema "pravljenim" kutijama ostao sam izuzetno prijatno iznenadjen. Buduci da studio u kojem smo slusali nije moj i ne poznajem ga tako dobro bicu odmeren u iznosenju zakljucaka. U poredjenju sa MACKIE HR 824 (ako se uopste mogu porediti) koji je po meni samo HiFi kutija , Super MEE je linearan i stvarno detaljan. Za moj ukus malo otvoreniji (ne siljati), mada mi Boggy kaze da je to Arthurov set i de je moguce tvikovati visokotonac. Ono sto mi je falilo je donjih midlova, verovatno do pozicije u sobi u kojoj smo slusali. Mada je projektovan i akusticki sredjen, studio ima manjih problema sa basom tako da je verovatno do toga. Ovo je samo na prvu loptu i buduci da su SuperMEE ostali u NS otici cu jos koji put da ih poslusam pa cu biti malo detaljniji i slobodniji po pitanju kritike. Vizuelno mi se veoma dopadaju - minimalizam i bez puno filozofije...i jos kad legne novi finis

i to u custom plavoj boji