Thread: Novi Mix
View Single Post
Old 15-09-2006, 02:19 PM   #9
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

Default Re: Novi Mix

Quote:
Originally Posted by Sandzama
@ Vrach

Evo moje misljenje (ako nekom nesto znaci), s obzirom da pratim ovaj i slicne stilove muzike vec goodinama . Znaci, slusah u raznim kolima, laptopima i na svom, kakvom-takvom, monitoringu ...

Ovo zvuci kao pokusaj "proizvodnje", tzv. francuske skole (neodoljivo me podseca na Stardust i klonove), uz dodatak soul pevaljke ... ALI od pre par godina...

Ljiga ili ne, -meni licno, i ljudima koji su slusali sa mnom, pesma jednostavno NE RADI!

Nigde ne cujem taj MEGA-sound, o kome cesto pises... mislim, jednostavno, utisak: vrlo mlak i neubedljiv...

Takodje, ne cujem nikakav (tvoj) licni pechat... nigde...

E to je sve, mozda namerno, tako jer kapiram da insistiras na tom "industrijskom" ()fazonu...

Naravno, ovo je samo IMHO

poz.
Kakav bre francuski zvuk????!!!!?!?!?!?!?!

nastavi da ga slusas u kolima...

Quote:
ovo je Soulfuric, Swing City, Hed Kendi, fazon....

jos kad bi ovde neko cuo za soulfuric ili Grant Nelsona...

ja sam je vrteo prosli vikend i moram priznati da i meni nesto fali. Sve super radi i zvuk ubija. U semplu mi fali nesto, kao da ne ide do kraja, ne zavrsava se. A mozda je to i zato sto me podseca na jednu stvar za koji ne mogu da se setim punog naziva, mislim da se zvala "I feel good things for ya" i ima plavi omot sa nandzarastim slovima , ali nikako ne mogu da se setim imena izvodjaca.

Moram da je nadjem.
Hollywood is offline