Quote:
Originally Posted by Hollywood
......
postovanje Boggy
|
Zdravo Hollywood,
Hvala na komplimentima i lepom review-u
Dodao bih samo da su postovi clanova Rumskog koje smo posetili tokom nase skorasnje "turneje" nekonzistentni sa tvojim samo iz razloga sto si ti slusao
SuperMEE v.2.b, a on je sada
SuperMEE v.3.f+ (u nasoj lokalnoj nomenklaturi i sistemu verzija)
U novoj verziji koju sada imamo smo ispravili nedostatke koje ste nasli Arthur i ti... ali ne do toga da zvucimo kao Mackie (mislim na tvoj skup zamerki)... nego imamo RAVAN odziv na bassu... harmonican sa ostalim delom spektra.
Kod Mackie smo inace nasli da se vrlo nesrecno snalazi u manjim prostorima... skoro da nema rezonancije u sobi koju on nece "probuditi"... svi vlasnici (kod kojih smo bili) imaju taj problem, i nekako to trpe i ignorisu... i jedino sto mogu da im kazem je "svaka cast!"
Drugo znacajno poboljsanje je sto smo dovrsili razvoj studijskog pojacala, koje je ravno ovome sto navodis... (o)besno pojacalo i ovi zvucnici...:o
Na kraju da kazem da su nam cene ostale iste ali da sada imamo i pojacalo koje ima izuzetno veliki odnos kvalitet/cena, tako da smo u sustini postali jeftiniji kao monitoring u odnosu na kvalitet (posebno na performanse koje si opisao da ti se svidjaju i koje nije nimalo lako niti jeftino isterati u dizajnu da bude jos bolje).... jer ne moramo vise da se snebivamo, "crvenimo" i spominjemo Bryston "poluglasno"....
Znaci nas kompletan monitorski sistem je:
1. Pasivni monitorski zvucnici 970EUR (par)
2. Dvokanalno studijsko pojacalo
A1802 750EUR
3. Par profesionalnih kablova Qlotz LY225T Twinax, 2x2.5mm2 od po pet metara sa Speakon-Speakon konektorima - besplatan za narucioce celog sistema (zvucnici plus pojacalo)
kad sve saberes dobijes cenu od
1720EUR u koju je vec uracunat PDV, i vazi ovde... u Srbiji...
Cena nije "sitnica", to znam... ali nije ni neuporediva sa trenutnom ponudom.
Veruj mi da nikako ne bismo uspeli da napravimo Mackie (iako znamo sta su mu "radili") da bude bolji od samog sebe a da ostanemo u rangu njegove trzisne cene... to je
nemoguce, isto vazi i za ostale monitoring sisteme za "siroku potrosnju"... najvise zbog izuzetno velikih serija i poprilicno jeftinih komponenti koje proizvodjaci izaberu (Adam je tu nesto hrabriji i to se odmah cuje). Zato nam je jedino preostalo da krenemo od "praznog, belog lista hartije" i da ispisemo prvo, sta mi to zelimo da napravimo... za pocetak je to bilo nesto sto NEMAMO na trzistu... jer se drugo ni ne isplati praviti... vec ima da se kupi po pristupacnoj ceni.
Bez obzira na celu moju pricu o cenama, jer to i nije najvaznije, ako si raspolozen da ih ponovo cujes ovakve kakvi su sada i sa novim pojacalom, docicemo opet kod tebe i doneti ti ih... najvise zato da bi procenio sta smo unapredili na njima u odnosu na prethodno slusanje koje si imao...
Jos jednom hvala... i tebi i svim ostalim domacinima na gostoprimstvu, dobrodoslici i kritikama...
Ostaje mi jos da napisem detaljniji izvestaj o tome sta je radjeno od proleca do sada, ukratko sa svim znacajnim dogadjajima i promenama, posto dosta detalja nije objavljeno na ovom threadu... no sacekacemo jos Oggy-ja da izadje iz guzve, pa da nam natenane iskritikuje pojacalo... da bude sve po redu.
pozdrav
bogi