View Single Post
Old 13-09-2006, 09:31 PM   #9
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Producentska etika

Quote:
Originally Posted by Oggy
SHIVA, prebacujes raspravu sa opsteg na licni nivo!

Deki nije rekao nista uvredljivo i licno tebi upuceno, kao i niko drugi.

Smatraj ovo upozorenjem i molim te da sam brises ili editujes ovu poruku.
Ja nisam njemu rekao bash nishta!!! Postavio sam pitanje na njegovu izjavu i to chisto u svrhu obrane svog mishljenja. Pazio sam da se suzdrzhim od vrijedjanja i zapravo je idekius taj koi je konstatirao da:
Quote:
Originally Posted by idekius
Svi moji dragi kolege koji kazu da rade iskljucivo iz ljubavi prema muzici, nadahnuti muzama, zbog lirickog nadahnuca i uzvisenog emocionalnog stanja... u dobrih 99,9 % slucajeva LAZU KAO PACOVI... preostali procenat je u ustanovama zakonom o zdravstvu predvidjenim za takve slucajeve... na zalost...
Ni ja ne volim kad me se vrijedja ali IMO to ide iskljuchivo na sramotu onoga tko vrijedja pa me to u biti ne smeta. No kad mene netko optuzhi za vrijedjanje a drugi zapravo vrijedjaju (i) mene... situacija postaje pomalo apsurdna.

Ja u svom pitanju ne nalazim nishta uvredljivo shto bih mogao editirati. Ako je samo pitanje ono shto vrijedja nekoga nie bed... editirat chu pitanje i ubuduche ne raspravljati s ljudima koi se vrijedjaju kad netko postavi pitanje na osnovu njihove vlastite izjave.