Thread: Novi Mix
View Single Post
Old 13-09-2006, 02:05 PM   #57
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Novi Mix

Quote:
Originally Posted by DaBear
...TO JE NAJBITNIJE - IDEJA, jos ako je i dobra, phuuuuuu!
Cini mi se da ste se, ovom izjavom, najzad nasli na istom koloseku.

Quote:
ljudi prepoznaju nesto ... sto mu daje znak da je to "ono"
Na prvo slusanje pesma me je podsetila na Ultra Nate, ali iako pesma ima sve sto treba da ima, ipak joj fali "ono" nesto. Naravno, da se pita na moze napraviti (da budem fin) bas od svega, pa treba uzeti u obzir da Vrac nije mogao da promeni melodiju, ni vokalnu interpretaciju, i zato je na kraju ispalo tako kako je ispalo.

Sto se tice izbora vrste muzike kojom se neko bavi, mislim da je sasvim svejedno, ako pristupi posteno i ako u tome sto radi postize ono sto je zeleo (bilo da je to novac, slava, ili samo zadovoljstvo bavljenja muzikom). I naravno najvaznije je ...

Quote:
... u ovom poslu najvaznije je (a i najteze) odrzati se dugo
Mnogi su otisli u London da tamo postignu svetski uspeh, i tamo su prali sudove cekajuci da uspeh dodje, cekali, cekali, i posle par godina se vratili kuci. Vrac je izdrzao, i uspeo da docekao da moze da zivi od muzike i tu nema vise sta da se doda, ali i drugima koji su uspeli da zive od muzike nije bilo lako, pa je zato njegova izjava u stilu, ti mali da se javis za rec, kad snimis plocu, iznervirala LAKIJA.

RM

P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?
RetroMan is offline