@ perun: mislio sam da sam jasno napisao na kraju posta da nemam namjeru nikoga vrijedjati, i samim time to se odnosilo i na tebe. Jasno je da se ne moraju svi slozhiti oko ovoga... razlike u perspektivama uvijek postoje. Pitanje je samo zashto tebe zapravo smeta moe mishljenje, a meni tvoje ne smeta niti najmanje? Da se ne razumijemo pogreshno... ovo je retorichko pitanje a ne pokushaj da produbimo raspravu.
@ idekius: sreo sam mnogo ljudi koi kategorichki odbacuju vjerovati da se netko mozhe baviti muzikom iskljuchivo zbog muzike i smatraju da svi koi to tvde "lazhu kao pacovi". Naravno... jer ako su svi u igri i zbog love i slave onda nema razloga da ti (ne konkretno ti, vech opisujem mehanizam opchenito) preispitujesh svoje motive, zar ne?
Meni je zaista svejedno hoche li netko ovdje prihvatiti moe mishljenje ili che smatrati da je ono sranje koje nema veze sa stvarnoshchu. Mislim da medjusobno uvjeravanje neche odvesti nikamo pa je najbolje da tu i stanemo. Vrijeme i djela che (kao i uvijek) pokazati tko je bio u pravu.
@ avax: na puno foruma bih morao mjenjati avatar, a nekako mi je prirastao srcu. Pored toga na svim forumima imam isti nick i avatar. S vremenom uvidish da zapravo uopche nie deprimirajuch. Mozhda povezujesh reakcije na moe postove s avatarom?