View Single Post
Old 12-09-2006, 11:33 PM   #36
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Vifa PicoLino DIY pasivni monitori

Quote:
Originally Posted by Moritz
Dakle, dok se ja ne "usaglasim" sa tim linkom sa pojacalima, imas li neki predlog. Konkretno me zanimaju neka pojacalca tipa Flying Mole za PMC ( da se kace pozadi), ali naravno ne takve cene. Ili predlazes nesto drugo? Namera mi je da napravim mobilan par ala pomenuti ADAM ARTIST (mislim na portabilnost)
Flying Mole je dobar izbor...
Nas BoZo Electronics A1802 je u istoj klasi i malo snazniji i jeftiniji.
Jedna od razlika je sto Flying Mole ima switchersko napajanje, a kod nas je klasicno napajanje... oba su inace Class D pojacala vrhunskih karakteristika.

A1802 je tezak 5.3kg....

Sto se tebe tice, tebi je to cak i potencijalno prejako pojacalo... doduse to je uvek slucaj sa studijskim pojacalima... da imaju dovoljno prostora za tranzijente, koji ne mogu spaliti zvucnik, a ne valja ako ih pojacalo odseca.

Videcemo kada nadjes link... ja nemam nijednu preporuku sto se pojacala tice, da bude prihvatljivo, a da budem siguran da nije smece.

Ono sto mene zanima je da probamo nase pojacalo (A1802) sa tim tvojim malim monitorima... posto tek skupljamo spisak zvucnika s kojima se pojacalo harmonicno slaze, i poboljsava zvuk.

Sutra (danas) postoje velike sanse da dolazimo u Novi Sad poslom... javi ako imas vremena i zivaca da se gnjavis.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote