Quote:
Originally Posted by Moritz
Dakle, dok se ja ne "usaglasim" sa tim linkom sa pojacalima, imas li neki predlog. Konkretno me zanimaju neka pojacalca tipa Flying Mole za PMC ( da se kace pozadi), ali naravno ne takve cene. Ili predlazes nesto drugo? Namera mi je da napravim mobilan par ala pomenuti ADAM ARTIST (mislim na portabilnost)
|
Flying Mole je dobar izbor...
Nas
BoZo Electronics A1802 je u istoj klasi i malo snazniji i jeftiniji.
Jedna od razlika je sto Flying Mole ima switchersko napajanje, a kod nas je klasicno napajanje... oba su inace Class D pojacala vrhunskih karakteristika.
A1802 je tezak 5.3kg....
Sto se tebe tice, tebi je to cak i potencijalno prejako pojacalo... doduse to je uvek slucaj sa studijskim pojacalima... da imaju dovoljno prostora za tranzijente, koji ne mogu spaliti zvucnik, a ne valja ako ih pojacalo odseca.
Videcemo kada nadjes link... ja nemam nijednu preporuku sto se pojacala tice, da bude prihvatljivo, a da budem siguran da nije smece.
Ono sto mene zanima je da probamo nase pojacalo (A1802) sa tim tvojim malim monitorima... posto tek skupljamo spisak zvucnika s kojima se pojacalo harmonicno slaze, i poboljsava zvuk.
Sutra (danas) postoje velike sanse da dolazimo u Novi Sad poslom... javi ako imas vremena i zivaca da se gnjavis.
pozdrav
bogi