Quote:
Originally Posted by Annihilator
Randall me je i privukao zbog relativno povoljne cene,a i citauci neke recenzije sam nekako skontao da se na njihova poacala oslanjaju oni koji se bave cvrscim zvukom.
Moj Ibanez ima one V7 S1 V8 magnete.Probao bih da izvucem maximum iz njih,pa ako je stvarno u gitari problem promenicu magnete(jednog dana kad skupim pare ).
Sa dist kanalom na pojacalu mi je nezgodno za svirke,jer mi je potreban i clean povremeno,ali u svakom slucaju cu javiti kako mi zvuci dist kanal kada budem probao poacalo.
Stratovarius sound sam spomenuo kao model za ritam gitare i brze rifove.Recimo ja na mom V-Amp Pro-u nisam uspeo da napravim zadovoljavajuci preset.Zvuk mi je uvek prilicno zamuljan i prljav koliko god precizno svirao.
Zvuk za ritam gitaru mi je inace NAJVECI problem bas zbog tih brzih rifova.
|
to pojacalo koje si napisao Randall RG75DG2 sam isprobao detaljno mada se ne secam da je imalo efekte i radi odlicno posao za bilo koji vid heavy thrash ili neke zesce svirke, ima modernu distorziju koja zvuci pristojno, vrlo, vrlo malo je sinteticka, zavisi, meni i malo sintetike smeta pa sam primetio mada ti mozda budes i zadovoljan, a mozda i ne

sve u svemu jako dobro pojacalo za te pare, sad da li ce ti se uklopiti u power/prog ne znam, mada ne sumnjam uopste, samo ako znas da podesis... kada su takva pojacala u pitanju, ne treba ti nikakva dodatna pedala u vidu dista ili od-a... jednostavno mislim da neces naci bolji dist da na istom radi nego taj koji je ugradjen u glavu (pojacalo)
treba da uzmem za nekih mesec, dva peavey XXL, trans tube glava, zanimljivo zvuci iako nije totalni lampash, pa ako mozes nekako, probaj te peaveye pa odluci, prave jako dobra pojacala, sa dobrim i zdravim distovima...
poz!