Quote:
Originally Posted by relis
Prosirujuci svoje komentare sa euro trance-a sve do Thompsona, de facto si obuhvatio citavu komercijalnu muziku. To ti je bio cilj, nemoj me smatrati budalom, imam i muzicku i faks.
|
Ako smijem primjetiti i nie ti neka fora ne odgovoriti niti na jedno moje pitanje, a nastaviti sa optuzhbama i "tko je prvi pocheo" spikom. Nabacujesh se "chinjenicama" a kad te pitam da ih obrazlozhish ti "ne bih u shirinu".
Samo sam iznio svoj SUBJEKTIVAN dojam o komercijalnoj glazbi. Komercijalno zapravo znachi prihvatljivo shirokom broju konzumenata. Svaka komercijalna glazba je limitirana ovim "zakonom" i suludo je da tu chinjenicu uzimash kao vrijedjanje. Smatram da je glazba nastala u svrhu prodaje shirem krugu slushatelja vrlo lishena umjetnosti i inovativnosti. Ako to nekoga smeta... to stvarno nie moj problem.
Quote:
Originally Posted by relis
Nisam jos sreo covjeka koji bi se toliko vrijedjao razmisljanjima o muzici, ali valjda za sve postoji prvi put. Nije mi ovo bio cilj, al nisam ni prvi poceo.
|
Ne znam tko se uvrijedio... ja definitivno nisam. Ovo je obichan sukob mishljenja i cilj nie ni ponizhavanje ni ljutnja... Cilj je argumentirati vlastite izjave i uzeti u obzir argumente suprotne strane. To je cilj SVAKE diskusije i jedini kojeg sam ja imao. Zhao mi je ako sam te nechime uvrijedio, nie mi bila namjera.
salut!