Thread: Novi Mix
View Single Post
Old 11-09-2006, 11:15 PM   #23
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Novi Mix

Quote:
Originally Posted by DaBear
Ali ------- ljiga - ne ljiga, dosadno li vec sta - imamo 2 ponude za deal, od Ministrija i Positive (2 najjace dance kuce u Engleskoj)...pa ti vidi...

E, jebi ga sad Vrach. Ispade da niko ne sme da popljuje tvoj rad! Sme, i treba, ako vec kachish nesto, svi imaju pravo da iznesu svoje utiske. A argumenti "odbrane" su ti smesni! Majke mi... Pa sta sad, ako je (a jeste) sve nase projekte izdavala neka, nazovi, mega kuca odavde, to znaci da su svi do jaja? Mislim da ne. Tiraz, cak i u ovoj bednoj zemlji, kao i kolicina emitovanja odredjuje koji je materijal kako prosao. A ne diskografska kuca koja je to "procenila" i platila. Ako pricamo o produkciji ili tripu, to je nesto drugo, tj. tek tad nema veze. A ovo sigurno neces prodati u 1000000 primeraka, jer je trziste takvo kakvo jeste. Prema tome, cak nema mesta ni za takvo "lozenje"... Ali ok, nemoj da me tumacis pogresno!

Necu da se mesham, ne volim da komentarisem tudje radove, ali svako ima pravo da kaze sta misli. Isto tako mislim da ti se preterano puno ljudi ovde bez razloga uvlachi u bulju! Cuvaj se... Kafa te cheka...
perun is offline