Thread: trance
View Single Post
Old 11-09-2006, 04:42 PM   #35
relis
Senior Member

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Quote:
Originally Posted by SHIVA
Koih to 99 % ljudi slusha euro trance? 99% ljudi u tvojoj okolini, na balkanu ili globalno? Kakva je i otkuda ova statistika/procjena???

I otkad je nechiji subjektivni dozhivljaj glazbe ekvivalentan podcjenjivanju?

Ne postoi crno i bijelo. Tolerancije treba imati ali ne uvijek i ne po pravilu.

Kritikom do "savrshenog" drushtva! Generalna tolerancija vodi strmoglavo nizbrdo. Shto tolerirash jednome morash tolerirati svima. Tako ubrzo svi postanemo jednako glupi kao oni najgluplji chlanovi drushtva koje odluchimo tolerirati... za svih vrijede jednake norme, a od budale se ochekuje daleko manje pa svima nekako odgovara taj kriterij za budale. Toleriramo ono shto je neizbjezhno ili prolazno... javna diskusija na forumu nikako nie "materjal" za toleriranje.

Ako ti je glazba samo zabava, a k tome si svjestan i da nisi pretjerano upoznat s tematikom... odakle uopche potreba da se ukljuchish u raspravu na forumu posvechenom onima koi se ozbiljno bave glazbom i produkcijom? Cilj foruma je da se ljudi educiraju i podjele znanje a ne da raspravljaju o temama koje ne poznaju chisto radi obrane svog mishljenja koje je zasnovano na predrasudama. Jer imati mishljenje o nechemu shto ne poznajesh zapravo i nie mishljenje... to je predrasuda. Gotovo se pravdash chinjenicom da nisi informiran o temi a smatrash da bi ja trebao biti tolerantniji?

Ne dobijam ja tebe na fore... ti gubish na vlastitim forama
Necu u sirinu. I ovo mi je zadnje:

Prosirujuci svoje komentare sa euro trance-a sve do Thompsona, de facto si obuhvatio citavu komercijalnu muziku. To ti je bio cilj, nemoj me smatrati budalom, imam i muzicku i faks.

"Javna diskusija na forumu" svakako jest materijal za toleriranje, jer da nije, svaka bi tema se mogla evo ovako nesretno razvijati.

Odkad su forumi "posveceni samo onima koji se ozbiljno bave glazbom i produkcijom"? Pa ne dao Bog da ti se netko malo manje informiran ukljuci u raspavu! Uzas!

Kad sam rekao da trance poznajem relativno slabo, to je bilo zbog toga sto se ne volim kurciti da nesto poznam u bit, dok u stvari znam samo mali dio (a i to je dosta). Nisam ovdje mislio na tebe, ozbiljno, to je bilo samo radi ilustracije.

Nisam jos sreo covjeka koji bi se toliko vrijedjao razmisljanjima o muzici, ali valjda za sve postoji prvi put. Nije mi ovo bio cilj, al nisam ni prvi poceo.
relis is offline   Reply With Quote