View Single Post
Old 11-09-2006, 02:45 PM   #31
markoff
Junior Member

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Dajte ljudi ajde malo da skrenemo sa prepucavanjima,da neshto korisno izadje iz ove teme ...
Interesuje me poshto glupo mi je sad da otvaram novu temu,ali koliko zavisi kvalitet zvuka od zvuchne karte,konkretno na nekim forumima sam prochitao da kvalitet zvuka koji daju soft sintovi ne zavisi od zvuchne karte,vec da zvuchna ima uticaj samo na kvalitet zvuka sniman preko spoljashnih sintova-mislim na hardverske sintove...
Ja imam emu 0404,onako nije losha sigurno cu uzeti novu,al recimo imam jedan jako interesantan problem.Recimo josh davno snimio sam neke lupove u Cubase-u preko Sytrus sinta.Lepo sam to eksportovao u wav i sve fino radi.Sad odkad sam preshao na Sonar kad taj loop uvezem,sve lepo radi ne kochi nishta,nema kashnjenja ali chuje mi se neko pucketanje kod svakog lupa i sempla koji sam napravio.Rekoh da nije problem u samom programu,pa uzeh neke Acid-ove lupove chisto da isprobam kad videh sve je chisto kad ih uvezem nema nikakvog pucketanja...
Ajde onda rekoh da nije problem do Kjubejza pa odoh na Fl Studio,uvezem Sytrus ponovo odsviram snimim lepo sve,eksportujem u wav.Sve lepo zvuchi,al kad ponovo ga uvezem u Sonar opet glupo pucketanje (nije shushtanje) shto me strashno nervira...
Da nije problem u drajverima mozda,skinuo sam prekjuche nove Asio drajvere, instalirao al opet dosadan problem,jel zna neko u chemu je shtos...
markoff is offline   Reply With Quote