Thread: trance
View Single Post
Old 11-09-2006, 02:01 PM   #34
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Quote:
Originally Posted by relis
SHIVA, ja ti glazbu ne shvacam toliko ozbiljno. Meni je ona sredstvo opustanja. Nadam se da shvacas da je moja izjava o goa trance-u bila cinizam na tvoje direktno podcjenjivanje onog sto slusa 99 posto ljudi.
Koih to 99 % ljudi slusha euro trance? 99% ljudi u tvojoj okolini, na balkanu ili globalno? Kakva je i otkuda ova statistika/procjena???

I otkad je nechiji subjektivni dozhivljaj glazbe ekvivalentan podcjenjivanju?

Quote:
I da si u pravu (a znam da jesi, al...), treba imati tolerancije.
Ne postoi crno i bijelo. Tolerancije treba imati ali ne uvijek i ne po pravilu.

Kritikom do "savrshenog" drushtva! Generalna tolerancija vodi strmoglavo nizbrdo. Shto tolerirash jednome morash tolerirati svima. Tako ubrzo svi postanemo jednako glupi kao oni najgluplji chlanovi drushtva koje odluchimo tolerirati... za svih vrijede jednake norme, a od budale se ochekuje daleko manje pa svima nekako odgovara taj kriterij za budale. Toleriramo ono shto je neizbjezhno ili prolazno... javna diskusija na forumu nikako nie "materjal" za toleriranje.

Quote:
Temu poznajem relativno slabo, priznajem (i sta smo sad?!), ali to nigdje nisam ni tvrdio, zar ne? Neces me dobiti na tu foru...
Ako ti je glazba samo zabava, a k tome si svjestan i da nisi pretjerano upoznat s tematikom... odakle uopche potreba da se ukljuchish u raspravu na forumu posvechenom onima koi se ozbiljno bave glazbom i produkcijom? Cilj foruma je da se ljudi educiraju i podjele znanje a ne da raspravljaju o temama koje ne poznaju chisto radi obrane svog mishljenja koje je zasnovano na predrasudama. Jer imati mishljenje o nechemu shto ne poznajesh zapravo i nie mishljenje... to je predrasuda. Gotovo se pravdash chinjenicom da nisi informiran o temi a smatrash da bi ja trebao biti tolerantniji?

Ne dobijam ja tebe na fore... ti gubish na vlastitim forama