Quote:
Originally Posted by SHIVA
sorry... nemam volje raspravljat na ovaj nachin. Mozhda nisi primjetio... ali ja komentiram vrlo mali broj tema na forumu. Onaj mali broj tema o koima neshto doista mogu rechi, a vrijedi govoriti (pisati) samo onda kada imash osobno iskustvo s tematikom. Ako do sada i nisi uvidio sada je pravi trenutak da spoznash kako zapravo diskutirash o temi koju vrlo slabo poznajesh. Jebesh povijest psytrance glazbe i gdje je nastala... to su puke okolnosti koje ne govore nishta o esenciji glazbe. No rechi da je goa trance pun preprogramiranih midi sekvenci je u najmanju ruku nespretna izjava.
Da sam par godina mladji sada bi izgubio sat vremena i (po valda stoti put u zhivotu) napisao "odiseju" o ...
|
SHIVA, ja ti glazbu ne shvacam toliko ozbiljno. Meni je ona sredstvo opustanja. Nadam se da shvacas da je moja izjava o goa trance-u bila cinizam na tvoje direktno podcjenjivanje onog sto slusa 99 posto ljudi. I da si u pravu (a znam da jesi, al...), treba imati tolerancije.
Temu poznajem relativno slabo, priznajem (i sta smo sad?!), ali to nigdje nisam ni tvrdio, zar ne? Neces me dobiti na tu foru...