Thread: trance
View Single Post
Old 10-09-2006, 07:37 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Quote:
Originally Posted by R A V E N
Jo? jedna krupna netačnost.Ako ispred moju kuće ili jednu ulicu dalje svira samo muzika A to ne znači da mnogo dalje muzika B ne puni stadione.

Nijedan stil nikada ne umire,nego uvijek funkcioniraju u svojim parelenim svjetovima koji se rijetko dotaknu.Problem nastaje kad neko iz jednog svijeta počne davati svoje mi?ljenje o drugom svijetu.Mo?da su događaji sa tom muzikom malobrojniji i sa manje publike,no uvijek je moguće naći sasvim solidne partye gdje DJ pu?ta upravo taj stil.

Muzika ce se uvek pustati, ali da li ce biti klub od 2-3000 ili vise ili 200-300...pravi veliku razliku! Znam par ljudi koji su radili kao DJ-i u toj sceni i sad (posto trance vise nije mainstream) nemaju gde da pustaju muziku!! Razlika je da si nekad kao DJ mogao dobiti ?500-1000 za vece (a ovi veliki po par somica!!) a sad je vise ?50-100 za\vece!!! Ja smatram da sam (iako mi trance nije srcu drag) vrlo dobro upucen i upoznat sta se desava na toj sceni...i mogu da vam kazem da je u Engleskoj trance scena samo 1-2% od onoga sto je bila pre par godina!!!
Ako gledas sa stanovista slusaoca / clubbera, uvek ce biti klubova gde ce se to vrteti...ali koliko ce dugo DJ-i da pustaju to za sitne pare...?
DaBear is offline   Reply With Quote