Quote:
Originally Posted by Max
" car je go ...... " hvala bogu da je to neko rekao ( jer bih ja bio pogresno shvacen .... for sure ) ali imam slicnih iskustava.... a boga mi cesto padaju , pa onda u sred posla nesto racunaju .... hvala lepo ......
POzdrav
|
Evo i ja da se pridruzim posto sam najverovatnije najvise para ostavio tim fancy prevarantima.Na stranu sto 99% prica koje kruze o stabilnosti, kvalitetu, superiornom OS-u nije tacno...najgore od svega sto je odnos snage-cena u odnosu na PC-je koje klinci imaju za zezanje sa Quake-om katastrofalan i to zadnjih 10 godina.
Nikad necu da zoboravim prve testove sa Athlona na kome je bio Paris koji gura 96 waves plug-inova, u to veme bila je aktuelna G-3 koja je bila 2-3 x skuplja a na njoj sam gurao "fantasticnih" 10-18 iste firme.Ok...znaci G4 = must have, i to dual cpu za nista manje nego tadasnjih 4000-5000 dm.

Kakav je bedak videti jedan budjavi AMD duron na 700mhz kako sije ono divno kuciste.HEHE..vrhunac je bio kada mi je crko agp port, a najpoznatiji Bg serviser konstatovao da mora da se menja ploca i to za skromnih 2500 dm jos da budem srecan ako ga ima na stocku u Madjarskoj....da ne pominjem da sam za te pare u to vreme mogao da kupim ....ni sam neznam kako cudo od Intela ili AMD-a.