View Single Post
Old 10-09-2006, 05:23 PM   #239
Max
Pro Member

Default Re: Pokazi svoju konfiguraciju

Quote:
Originally Posted by Danche
Ljudi ljudi ja imam u sobi MAC G5 i PC i sad cu vam reci...
MAC G5 1.8 Ghz 160gb-HD Ge-force 5200 1.5gb ram, 23'' monitor...

Kada kupite mac sve je lep sve radi besprekorno .....onda odjednom zvuk nece da radi???? Sta pa zar nije mac besprekoran....no nekako se to sredi onda idemo dalje....brisem cd a ono ubaguje se i nece da reaguje a greske na ekranu samo izlecu.... ok (MAC OSX je upitanju) dobro sta je tu je mozda nevalja cd... posle malo vremena ukljucim ga a ono ms-dos (mala sala) neki komandni prozor srusio se sistem bez ikakvog problema..... ok sta sad posto je mac lepo upakovan nemozes da otvoris dvd-rom(koji se nevidi samo prorez) bez pritiska dugmeta na tastaturi....a tastatura ne reaguje pa nemogu da ubacim instalaciju mac-osx...pa onda otvaraj tu predivnu masinu da bi nekako stigao do dvd-a i ubacio instalacioni DVD.... i to je proslo ponovo instalirao i ajd dalje.... i sve tako lepo ka dodjednom necujni MAC pocinje nenormalno da se cuje...nadjacao je moj PC za 4 puta u i blokirao...posle restarta (citaj"cupanjem utikaca iz zida) radio normalno ali svemena na vreme se tako ubrza ventilator nenormalno.... da je nivo buke veoma visok...takodje HD pocinje nenormalno da "krklja" kao i svaki drugi PC....i tako sve dalje videcemo sta ce se jos desiti....stim sto mu mis ima jedan taster no dobro izbacili su sad neki sa dva tastera...

Kao sto vidite iz mog iskustva MAC je samo lepo upakovan PC sa kao nekom licencom.... jedino sto ga vadi je malo napredniji operativni sistem(malo vise sminkan) koji naravno jede procesor...

Dok moj PC koji je inace slaba i stara masina jos nekako radi ali naravno dere MAC u 3d aplikacijama u vecini slucajeva ....

Athlon 1.4Ghz , 512ram , ati radeon 9550,Matrox 40Gb....

PS:

Naravno novi mac sa intelovim procesorom su vec provaljeni pa su im nasli 20 propusnih rupa...tek ce sad biti lepo surfovati sa MAC-om....kad hakeri navale....

" car je go ...... " hvala bogu da je to neko rekao ( jer bih ja bio pogresno shvacen .... for sure ) ali imam slicnih iskustava.... a boga mi cesto padaju , pa onda u sred posla nesto racunaju .... hvala lepo ......

POzdrav
Max is offline   Reply With Quote