Thread: trance
View Single Post
Old 10-09-2006, 03:50 PM   #24
markoff
Junior Member

Default Re: Nekoliko trance pitanja

Ne svidja mi se gde je otishla tema al ajde...
Ja bi u potpunosti podrzao Shivu,chovek je car,chovek je u razmishljanjima u odnosu na vecinu drugih godinama unapred ...
Glupa rasprava oko euro-trensa i Tiesta ...Jedina dobra stvar oko Tiesta mi je fascinacija kako chovek zgrce pare,i njega zabole shto ga neko pljuje i proziva...
Koliko ja znam vecina i tih dj-eva ne koristi termin euro-trens,recimo saznao sam da se Buuren jako ljuti kad ga neko nazove euro-trens producentom ..
Ali ipak treba razgranichiti ono shto radi ekipa Buuren,van Dyk,Corsten, Tiesto , Above&Beyond i ostali od onoga shto rade Hallucinogen,Man With No Name ,Astral, Miranda, Infected Mushroom itd...
Ne mogu da kazem da je sve bash loshe kod prve ekipe,ali recimo tachno i kad slushate njihove setove mozete odmah videti koliko je to izveshtacheno, predvidjivo i komercijalno,neke stvari mi se svidjaju recimo Fred Baker je napravio izuzetan trek za Sensation White Anthem 2006, od Corstena je recimo jako dobra stvar Star Traveller,ali malo je sve to ...
Mada ja bih podrzao sve samo da nije haus,meni je to najodvratnija muzika 21.veka (iz toga izuzimam deep i funky ekipu).Exit se ove godine jako jako obruukkkaooo takvim imenima,i kad bi me pitali shta pre da ukinu folk ili haus teshko bi mi bilo da biram ali prihvatio bih drugo ...
markoff is offline   Reply With Quote