Quote:
Originally Posted by diviner
Svaka cast matori. Ovo izgleda odlicno....Jesi li mozda razmisljao da ovo radis serijski (ili to ipak zelis zadrzati za sebe kao hobi?). Rumski bi te podrzao svim sredstvima  .
|
Hvala Diviner. Serijski? Pazi, kad sam poceo da proucavam MIDI bio sam ubedjen da ce interesovanje biti veliko sto od strane DJeva sto od studija koji mogu da dobiju kontroler iz snova za skromne pare i to custom! Ovo je mogla da bude sansa za mene da uzmem neku sitnu lovu i jednm skrpim skroman sobni studio i nastavim da radim jeb*** muziku. Na sve strane wannabe DJevi, a ovo je odlicna dedicated varijanta kontrolera bas za njih. Kontam, pun pogodak, isplatice se sigurno. Ulozio sam mnogo truda nebi li napravio nesto reprezentativno. Sad vise nisam siguran. U stvari kontam da ne postoji realno interesovanje. Naime, bacio sam oglas na nekoliko mesta, pa i na ovom forumu da prodajem ili menjam ovaj kontroler za sta skoro da nije bilo interesovanja. ??? Gde su svi ti buduci DJevi i njihova pitanja i interesovanja za laptop DJing? Svi su bili odusevljeni a u stvari nikome ne treba. Jedno je sigurno, nisu nasli nijedan kontroler koji je dovojno dedicated i koji moze da konkurise ovome. U svakom slucaju odustajem od MIDI ambicija za srbiju. Ako se neko licno javi da mu pravim custom kontroler - super. Inace nikad nisam planirao da stancujem. Imao sam ideju custom midi kontrolera rucne izrade gde bi svaki bio unikat. Pored ovoga planirao sam komplete za sastavljanje da ljudi mogu da poruce preko sajta sve sto im treba i naprave sebi kontroler za malo para. Ovo je ipak bazirano na nekomercijalnom midibox projektu, pa bi sva komercijalizacija ostala zadrzana na nekom underground nivou.
Diviner, hvala na podrsci ali ne moze tu nista da se uradi. Ljudi jednostavno nisu zainteresovani. U svakom slucaju, mene ceka jos dosta zanimljivih projekata. Trenutno cekam posiljku materijala za Step sekvencer, SID sintesajzer, zavrsavam MIDI bubnjeve itd. Meni je trenutno zabavno, dosta toga sam naucio a pravljenje muzike ce morati jos da ceka dok ne skrpim neku lovu...