View Single Post
Old 08-09-2006, 05:39 PM   #24
Illuminati.exe
Junior Member

Cool Re: Nekoliko trance pitanja

Salut i Dobar Dan Tranceri ...

Dosao sam da citam forume, al sam se ovdje zaustavio i regao.

Kao prvo Mirkoff, evo ti moj MSN, pa slobodno navrati : goldenglobenow@hotmail.com

Dosta je aparata vec navedeno, ali ja nisam cuo ni jedan od prvih 5 neophodnih Trance Aparata, osim naravno Virus koji je zaista Broj 1 !

Hardware Set-Up :
Roland JP8080 : 500 E
Clavia Nord Rack 2 : 500 E
Novation Supernova : 500 E
Virus TI : 2000 E / Virus C : 500 E

Da nespominjem ..

Alessis Andromeda
MiniMoog !
Roland TB 303 koji sve sto stariji postaje sve skuplji

Software Setup :

SUPERWAVES VSTi !!! sto su najmocniji klonovi Roland JP8080 : Superwaves Pro, Superwaves Trance Pro, Superwaves Preformer i Superwaves P8

Nord Rack VSTi
Razliciti klonovi TB 303 : AudioRealism Bassline v1.01/ v1.06 i Version PRO << Sve jedan je poseban.

D16 Phoscyon VSTi, sto je najmocniji TB 303 Emulator do sad >> http://www.d16.pl/index_content.php?sectid=71&menuid=0

Luxonix Raviti (S) i Luxonix Purity VSTi sto je 16 x multytimbral i medju 15 odjeljenja punim raznih preseta , tu ima i Phraze , Arpeggios i Motion odjeljenje. Interni sequencer za arpiranje i phraziranje multytimbralnih grupa preseta. Super Igracka !

Gmedia MiniMonsta VSTi, NI Pro 53 , Arturia MiniMoog i uskoro Prophet V koji su svi na bazi MiniMoog Hardwera.

Vanguard, Novation V-Station , Novation BassStation, z3ta+, Maxx Claster Toxic 1,2,3, Adventus, AtoD Supersaw, Linplug Octopus, Pappen Blue

I na kraju , moj prvi VSTi koji me je u pocetku svega uveo u VSTi svijet, i jos uvjek Champion : KORG Legacy Collection !

Ipored svega .. dosta dosta drugih malih i velikih vst aparata koji mogu da sluze za trance, kao i dosta tih samplova :

Vengence Essential Club Samples Vol. 1 + Vol. 2
Vengence Essential Ultimate Bass i Ultimate FX
Uberschall Techno Trance
i VIPZONE sample kolekcije ! << Daleko Najbolji

ITD .. da nenabrajam , navrati pa cemo vidjet

Peace !

PS : In Trance We Trust !
Illuminati.exe is offline   Reply With Quote