Quote:
Originally Posted by perun
Support za vecinu (citaj sada sve) starijih miksera sigurno su prestali da daju... To znam iz licnog iskustva. Ali to da li ce ili nece obustaviti proizvodnju 9000 je vrlo neproverena informacija. Procitao si je na Gearslutz forumu, a i tamo je predstavljena kao takva! Uostalom, cak i da obustave proizvodnju, ne znaci da ce obustaviti i prodaju 9000 serije, jer porezi, a i nove tehnologije i nacin proizvodnje i isplativosti iste ne dozvoljavaju kao nekad da se mikser proizvede u jednom komadu tek kad je avans uplacen! Siguran sam da imaju minimum jos 10 gotovih monstruma spremnih za prodaju!
Pozdrav...
P.S. Duende po Evropi vec na 1000 evra! Negde i na 990!:o
P.P.S. Vezano za AWS 900... Jednom mish... Uvek mish!!! Pa makar i "deblji" za 24 kanala! Mish..... 
|
Ja sam cuo pre nego sto sam procitao na gearslutz-u, al sam bio zaboravio, pa danas se prisetih kad sam video post...
Od kad je Peter Gabriel kupio SSL fabriku, poceli su da menjaju nacin rada, poceli su da izbacuju jeftinije proizvode (Duende) za masovnu prodaju...
Sigurno imaju zapocetih par 9K, ali mnogo su skupi...a ima vise od 3.000 taznih SSL miksera u opticaju, tako da ima dosta polovnih za mnogo manje para. Retko ko kupuje neove miksere te velicine!!
A za AWS900..nije samo mish (kao Digi ICON)..ima 2 lejera - jedan radi kao kontroler za DAWS a drugi je 24 ch analog desk sa eq, pre-ampovima itd....mana mu je ima samo 1 ili 2 compresora (zato novi ima na svim kanalima..)
A, video sam Funky Junk ima SSL 5000 (kao tvoj) sa patch poljem.. za 15.000 Eura...
pozdrav