View Single Post
Old 30-08-2006, 09:12 AM   #39
Max
Pro Member

Default Re: Zr festival... Fotke sa prve probe

Kolega Max je bio tu do samog kraja , ali ne i na samom kraju .....

Da ideja je bila da se iskoristi jedna pesma koja je napisana pre 10 ak godina ( covek ju je napisao navodno sa 14 ili 16 godina :o )

Ljilja je dosla kod mene sa idejom i dogovorno smo odlucili da bude samo gitara i glas . I mada su kasnije padale ideje da se doda jos po nesto , ja sam totalno i do samog kraja insitirao na " organic " pristupu , cak sam i zeleo da se cuju " greske " i ostali surogati , jer sam hteo da pobegnem od " upeglanosti " od koje mi je nesto muka u poslednje vreme .

Na moju zalost neke stvari se nisu odigravale kako smo hteli ( menjali su se gitaristi koji su bili " svezi " pa nisu kapirali kompoziciju koja je kompleksna ) , rezultati nisu bili zadovoljavajuci , tako da smo potrosili 4 dana snimanja GITARE I GLASA , dok nismo dosli do zadovoljavajuceg rezultata .........

A onda je Ljilja postala Ljilja ....... ( ko je zna , znace o cemu pricam )

Strofa joj je bila " presvirana " refreni sa " malo muzike " i jos svasta ......

Posto sam ja kao producent bio zadovoljan sa rezultatom koji smo postigli ( sto je bilo blisko onome sto sam zamislio ) , rekao sam joj da je moj posao tu zavrsen ..... LJilja ( kao Ljilja ) naravno je morala da uradi po svome i otisla je kod svog bivseg muza i snimila sve ponovo .....

Na zalost ......

Ali pesma je uradila svoje i pobedila ..... mada kakva je bila konkurencija ......

Eto cele price iz prve ruke ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote