Zavrsen je 7. Sunflower festival u Zrenjaninu...
Pobednik festivala je Madame Piano sa odlicnom pesmom "Kisa si".
Licno se slazem sa dosta dodeljenih nagrada za razliku od prosle godine.
Madame Piano je takodje osvojila nagradu za najboljeg zenskog interpretatora, Big Sisters ( jedna od mojih omiljenih pesama ove godine) nagradu novinara (inace radio Bitch sa foruma), Belorus za najboljeg muskog izvodjaca (tip ubi kako peva), Bugarin za najboljeg inostranog muskog (ovo je vec diskutabilno posle one zenstvene izvedbe pesme Maraje Keri u revijalnoj veceri

) izvodjaca, grupa Lowe iz Svedske za najbolju grupu (ili nesto slicno

), inace, takodje moji favoriti sa odlicnom pesmom "Out of the my head"...
Bilo je tu jos par nagrada, a objektivno se ne slazem sa jednom ili eventualno dve... Ne, samo sa jednom... Ali to necu navoditi, jer bi preslo u domen ogovaranja.
Nezahvalno je da licno komentarisem, zbog sopstvene umesanosti u najveci deo realizacije i organizacije i o tome ce najbolje reci oni koji su bili ili koji su gledali odlozeni "prenos" iliti snimak u kasne nocne sate, na veliku stetu svih...
Tehnicki posmatrano, iz veceri u vece smo bili sve bolji, ali na zalost se opet pokazalo da nas mentalitet funkcionise i dalje jedino po principu "cvrste ruke", te sam jedino na taj nacin mogao da prevazidjem lose rezultate u jednom od segmenta tehnicke realizacije.
NA srecu, nije se zavrsilo samo na mome "zatezanju" vec smo dobili i odlican rezultat.
Inace, kisa koja je pretila od prvog dana, pala je konacno, samo 10 minuta nakon proglasenja pobednika... Nikada na jednom mestu nije ni sva sreca, ni sva nesreca...
Ako ovo uzlici na reklamu, kome zasmeta, moze slobodno da brise, ali ja moram da istaknem da kompletna zasluga za vizuelni identitet pripada Djoletu Petrovicu i njegovoj kompaniji Magic Light, a da su zajedno sa nama "poginuli" takodje Sreta Kovacevic i njegovi momci iz Audio Konstruktora koji su bili zaduzeni za ozvucenje (a svi oni su dali i mnogo vise od toga).
Nasi veliki prijatelji...
To je ekipa koja vec puno godina ulaze vise od samog rada da bi smo postigli rezultat, a ove godine nam je po prvi put poslo za rukom da to uradimo onako kako smo sve vreme prizeljkivali.
Manje - vise, to bi bio rewiev ovogodisnjeg Sunflower festivala u Zrenjaninu.
Ko ima sta jos da doda, moze to slobodno da uradi, a ja odoh da spavam dok se sam ne probudim (konacno, posle vise od mesec i po dana nespavanja).
URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz
zzzzz