Thread: Yamaha ns 10m
View Single Post
Old 27-08-2006, 05:54 PM   #12
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Yamaha ns 10m

Quote:
Originally Posted by boggy
Ako su PRO snazniji, onda zasigurno rezervni drajveri koji se mogu naci na trzistu ne odgovaraju, tako da treba paziti kod kupovine, ako je PRO verzija retkost, onda je vrlo verovatno da za tu verziju nema rezervnih delova ili se teze nalaze...

pozdrav

bogi
Tacno tako... PRO su ziva retkost...

Shot je u sustini jako lepo opisao problematiku, a ja cu da dodam da je nakon tih kucnih (braon) NS10 izasao NS10M (Old Style), potom je izasao NS10M Studio koji je navodno redizajniran za horizontalno drzanje, ima izmene u skretnici (posto je proizvodjac primetio da u studijima lepe papirnate maramice preko visokotonaca), a pojavila se i ta verzija NS10M Pro, sa ojachanim zvucnicima...

Mislim da sam ja negde video taj NS10M Pro, ali... nikako da se setim gde??? Moguce da je to bilo kod Lacky-ja u studiu "Pink 1"... To ce bolje Lacky da nam kaze... ne mogu da se setim, ali mislim da je tamo NS10M Pro verzija...

Inace, ja bih radije ostao bez svog Tannoy Precision 8, nego bez NS10M... Mislim, lako bih kasnije kompenzovao Precision drugim kutijama... istim, slicnim, boljim... ali danas naci NS10M u dobrom stanju... uh... to je jako tesko. Ko ih ima, tesko ih prodaje. Ja sam nasao jedan savrseno ocuvani par i kupio ga, ali... to je bila cista sreca...

Last edited by idekius; 27-08-2006 at 05:56 PM.
idekius is offline   Reply With Quote