View Single Post
Old 26-08-2006, 09:28 PM   #3
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: = = Shabanology: Starting... - -

@ Max

1. ne volim ni ja generalno JBL monitore, ali Pedjini LSR su PIZDARIJA! Pitaj koga god hoces, puno ljudi koje sam dovodio u taj studio su jako pozitivno reagovali na njih. Naravno da postoji problem u slusanju ispod 100 Hz, ali tako je u svakom studiju... radio sam vec tamo, poznajem problematiku tog prostora i know-how da ga resim.

2. Nemaj brige oko dinamike, znam sve ja to jako dobro. Nista ja ne radim dinamicki osim blage kompresije dobosa (SSL G series kompresor) i PZM mikrofona koje odvaljuje od zivota u VariMu i doziram po potrebi... sve je to kao rostilj, znam jako dobro, ne sme se preprziti u startu > ako zagori ode sve u ***, ovako samo pazljivo... svih 10-tak ljudi su danas odlepili na sound bubnja... i ja sam se moram reci primio... ipak je to Recording Custom, brutalne cinele, odlican svirac, dobra soba, super outboard, super majkovi, i apsolutni sluhista za mixerom

udarac hardvera nije papazjanija nego istina, ne znam cemu takav recnik...

...disko klub... pa da... neki JBL tako zvuce, ali ovi ogromni LSR nikako...

...ja i vijam pure sound. 80 posto tog brutalnog bubnja je bez EQ i comp, (2022 i foc red 1 nemaju EQ) ... sve je do odabira majka, pravilne pozicije, nastimanog bubnja, i naravno uveta

pozz
Bitch is offline   Reply With Quote