Quote:
Originally Posted by strasni zmaj
dobro je da je tako. ja bi osobno bio zadovoljan i poslom ustimavanja garage banda.
...gledao sam nedavno stranice sae instituta iz ljubljane. 5,5k eura mi se cini malo too much. kakve su cijene takvih stvari u londonu? vjerovatno je veci interes i ima vise ponuda. koja je tvoja procjena o stecenom znanju nakon zavrsetka takvog tecaja?
|
To je sve lepo ako si 16 godina (toliko su obicno klinci koji pocunju u studiju) i stanujes kod caleta i keve (nemas velike troskove) onda je ok...kod nas u studiju asistent prima ?30 (45E) na dan (kad ima session - kad nema duva ga!) i to je bez obzira da li je u studiju 8 ili 20 sati!! Mozda ti zvuci kao dobra kinta, ali ovde da iznajmis sobu 2x2m da stanujes te kosta ?100 nedeljno, prevoz jos ?25 nedeljno...a gde je klopa, pice , cigare...itd?? teska eksloatacija.
A skole su jos skuplje ovde..ima i kurseva od 2-3 nedelje, meseca..ali sve je to bez veze...ja licno sam video par ljudi koji su izasli iz skole i nisu se nesto proslavili...za te pare, bolje je kupiti sprave i raditi kuci!