View Single Post
Old 25-08-2006, 11:13 AM   #10
markoff
Junior Member

Default Re: Nekoliko trance pitanja

@Shiva Brate kako ti je mocan avatar!!!
Shto se tiche sinteze zvuka pa ne znam na shta konkretno mislish,ja zaista tu dublje ne bi da idem,jer one osnovne pojmove u vezi sinteze ,tipa oscilator,ADSR,ovojnica,pojachivach,LFO sam apsolvirao,i to mi je dovoljno da radim sam svoje presete u Albinu.Chak sam neshto radio u Reaktoru,secam se uzeo sam jednom caletov stari telekaster snimio nekoliko semplova na komp i onda se zezo u Reaktoru i dobio mnogo mocne zvukove.Kod sinteze sam stao na nekim Furijeovim transformacijama,ne znam da li sam dobro izgovorio,silna neka matematika i fizika.
@Milos
A Sytrus sam probao,koristio sam ga dok sam radio u Fruity Loops-u,ima ekstra arpedja ali nikako nisam provalio kako recimo kad uchitam neki svoj sempl (koliko se secam on moze da uchitava fm7 sysex fajlove kojih imam na hiljadu) da napravim svoj arpedjo.To mi je nekako u Albinu mnogo lakshe.
@Tom
Shto se tiche Reasona,redrum mi je onako u secanju ostala najbolja stvar,mada ono kitova shto sam nashao za njega najvishe zvuchi na techno i breakbeat.Mada iskreno skoro sam od ortaka dobio Guru,samo plugin bez semplova,mnogo mi vishe odgovara. A za Branku Kockicu,mislim da je bolje da si obradio Kocka do kocke kockica.

Last edited by markoff; 28-08-2006 at 12:30 PM.
markoff is offline   Reply With Quote